Szefowa wiedziała że potrzebna jest tej stronie promocja,ale widocznie nie wiedziała jak się do tego zabrać .Ja podsunąłem jej pomysł i ten pomysł zrealizowałem.Andrzeju,jesteś tu od roku więc przez te 12 miesięcy miałeś szansę zaistnieć na tym polu,a nie teraz się chwalić "zrobie nawet lepszy" .I nie jestem żadną konkurencją
Przestań mi mówić co ja mogłem a czego nie mogłem przez 12 miesięcy bo gdyby nie ja i kilku innych userów prawdopodobnie nie wykazałabyś sie robiąc jakiś tam filmik bo by tego forum już nie było. Ja się nie chwale że zrobie lepszy, ten tekst nie miał nic wspólnego z tym Twoim dziełem a był do juniora a jak pewnie jeszcze nie zauważyłeś my z juniorem często gadamy od rzeczy i bez sensu i nie należy brać wtedy tego do siebie.
Pomijam fakt, że robienie takiego filmiku jako promocja forum/strony czy czegokolwiek jeśli nie ma się zamiaru tego puszczać gdzieś gdzie to ludzie zobaczą trochę mija się z celem. Lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie 5-10 sekundowego spotu i domontowanie go do materiałów których ludzie szukają na YT i oglądają bo nikt nie wpisze w wyszukiwarce na YT hasła "reklama forum rozmowywsieci.com." ani nic podobnego. To będą oglądali tylko Ci którzy zobaczą to tutaj i ewentualnie na jakiś tam portalach współpracujących. Sens czegoś takiego jest wtedy kiedy ktoś to ogląda. Czyli robisz tak że np ściągasz jakiś popularny teledysk, domontujesz przed nim 5-10 sekund spotu RWS i wrzucasz z powrotem, wtedy ludzie szukając czegoś popularnego wpadają na to i ma to sens.
Pomogła: 22 razy Dołączyła: 01 Lip 2009 Posty: 15853
28726 RWS Cash
Wysłany: 22 Lip 2010, 2010 10:13
funkymaster, aandrzejj nie kłócić mi się! Lepiej połączyć siły i działać!
aandrzejj napisał/a:
Pomijam fakt, że robienie takiego filmiku jako promocja forum/strony czy czegokolwiek jeśli nie ma się zamiaru tego puszczać gdzieś gdzie to ludzie zobaczą trochę mija się z celem. Lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie 5-10 sekundowego spotu i domontowanie go do materiałów których ludzie szukają na YT i oglądają bo nikt nie wpisze w wyszukiwarce na YT hasła "reklama forum rozmowywsieci.com." ani nic podobnego. To będą oglądali tylko Ci którzy zobaczą to tutaj i ewentualnie na jakiś tam portalach współpracujących. Sens czegoś takiego jest wtedy kiedy ktoś to ogląda. Czyli robisz tak że np ściągasz jakiś popularny teledysk, domontujesz przed nim 5-10 sekund spotu RWS i wrzucasz z powrotem, wtedy ludzie szukając czegoś popularnego wpadają na to i ma to sens.
Może i masz racje. Rozumiem więc, że zabierasz się za to, tak?
_________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 04 Lip 2010 Posty: 1563 Skąd: Catania, Italy.
608 RWS Cash
Wysłany: 22 Lip 2010, 2010 10:21
aandrzejj napisał/a:
Czyli robisz tak że np ściągasz jakiś popularny teledysk, domontujesz przed nim 5-10 sekund spotu RWS i wrzucasz z powrotem, wtedy ludzie szukając czegoś popularnego wpadają na to i ma to sens.
no to wystarczy wyłowić (albo skleić) 10 sek z tego filmiku i zrobić tak, jak mówisz :>
poza tym, taki 'pełnometrażowy' też się przyda - chyba najlepiej by było stworzyć fanpejdża RWS na fejsbuku i podlinkować kilku najpopularniejszym grupom. (no ale tak, przecież Wy ukrywacie swoją tożsamość, więc nic z tego nie wyjdzie : P)
_________________ ZWIARĄ W CHEMIĘ I NEURONY IDYKTATORÓW MODY.
28726 RWS Cash
Wysłany: 22 Lip 2010, 2010 11:27
Mistle napisał/a:
poza tym, taki 'pełnometrażowy' też się przyda - chyba najlepiej by było stworzyć fanpejdża RWS na fejsbuku i podlinkować kilku najpopularniejszym grupom. (no ale tak, przecież Wy ukrywacie swoją tożsamość, więc nic z tego nie wyjdzie : P)
No właśnie. Mogłabyś się tym zająć. Ja nawet tam konta nie mam.
_________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 04 Lip 2010 Posty: 1563 Skąd: Catania, Italy.
608 RWS Cash
Wysłany: 22 Lip 2010, 2010 12:46
jasne, że mogę - ale wiesz - fajnie by było, gdyby trochę więcej osób było w grupie RWS, a nie przykładowo witos i ja. niech ludzie zobaczą, że jesteśmy fajni :}
więc np. załóż konto ^^. mały krok dla Ciebie, duży dla reklamy forum ^^
_________________ ZWIARĄ W CHEMIĘ I NEURONY IDYKTATORÓW MODY.
Po drugie nie przeczę,że włożyliście dużo pracy w ten serwis i tego wam szczerze gratuluję.
Po trzecie promocja tego forum na jutubie,nie jest skazana na porażkę,jak twierdzisz Andrzeju ponieważ,jest coś takiego jak TAGI i ludzie wpisując jakieś słowa jak np. muzyka,podróże,kino czy taniec mogą się natknąć na ten filmik.
Po czwarte zrobienie czegoś takiego to nie jest hop siup i gotowe,ale oczywiście można zrobić coś lepszego,bo zawsze można więc twórzcie
28726 RWS Cash
Wysłany: 22 Lip 2010, 2010 12:54
funkymaster napisał/a:
Po drugie nie przeczę,że włożyliście dużo pracy w ten serwis i tego wam szczerze gratuluję.
Dzię-ku-je-my!
funkymaster napisał/a:
Po trzecie promocja tego forum na jutubie,nie jest skazana na porażkę,jak twierdzisz Andrzeju ponieważ,jest coś takiego jak TAGI i ludzie wpisując jakieś słowa jak np. muzyka,podróże,kino czy taniec mogą się natknąć na ten filmik.
Racja. Zawsze coś.
funkymaster napisał/a:
Po czwarte zrobienie czegoś takiego to nie jest hop siup i gotowe,ale oczywiście można zrobić coś lepszego,bo zawsze można więc twórzcie
A może zrobimy taki konkurs? ;>
Ale ktoś szukając na YT w wyszukiwarce "muzyka" i tak nie zaintesuje sie reklamą RWS bo co go to interesuje tak napawde? Muzyki szuka a nie reklamy. Nie będą tego oglądali.
Szefowa napisał/a:
Może i masz racje. Rozumiem więc, że zabierasz się za to, tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum