Forum ogólnotematyczne

Poprzedni temat «» Następny temat
Czyste zuo!
Autor Wiadomość
Acid 

Informacje

2185 RWS Cash

Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 22:59   Czyste zuo!

23 lata, mieszkam na Podlasiu, 173 cm wzrostu i 72 kg wagi. O więcej możecie zapytać sami, bo nie lubię o sobie pisać.
Witajcie Misiaczki <banan>

Na pytania o nick nie odpowiadam, sam nie wiem dlaczego akurat taki.

Buka 

Informacje
Pomogła: 10 razy

15936 RWS Cash

Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:13   

Hej.

Co robisz w życiu ? :D

patorek 

Informacje

3250 RWS Cash

Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:15   

Witaj!

jak już nam powiesz , co robisz w życiu, to powiedz jeszcze czego lubisz słuchać? :D

Szefowa 

Informacje
Pomogła: 22 razy

28726 RWS Cash

Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:55   

Hej, hej! Aż taka zła jesteś? ;>

Acid 

Informacje

2185 RWS Cash

Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:55   

Droga Buko (sic! zawsze bałem się Buki :| ) pracuję, a raczej udaję, że pracuję, tylko po to aby moim podwładni nie mieli pretensji. Poza tym oddaje się moim dwóm największym pasjom. Muzyce i historii (głównie II Wojna Światowa). Rozwijając to pierwsze mogę powiedzieć, że gram tak pół amatorsko w kapeli na gitarze prowadzącej. Co gramy dowiesz się jak przeczytasz odpowiedź na pytanie które zadał patorek. Pisząc to drugie miałem na myśli nałogowe pochłanianie książek głównie związanych z III Rzeszą i SS. W miarę wolnego czasu lubię łazić po bunkrach (czasami bunkrów nie ma, ale też jest zajebi**e), opuszczonych halach z tamtego okresu itd. Poza tym jestem tylko zwykłym szarym obywatelem :P

patorek głównie jest to metal. Te mocniejsze podgatunki. Poza tym chillout, downtempo, acid jazz, ambient, dark ambient, czasami rock, zdarza się też house, ale raczej coś klimatycznego (np. Daft Punk) ;> Czy Twoja ciekawość została zaspokojona?

CytatSzefowa napisał/a:
Aż taka zła jesteś? ;>

Jak to "taka zła" ;| Konieczko! Czytać Pani Kochana! Do tego kółko ze strzałką skierowane do góry. Ooo będziemy się gniewać :|
Jestem zły, chamski, wredny, egoistyczny, hm co tam jeszcze o mnie mówią? Aaa perfidnie i dość często używam ironii :]

abstrakt 

Informacje
Pomogła: 3 razy

19844 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 00:22   

Za pozwoleniem...
1. Czego w życiu nie znosisz robić?
2. Czy jest jakiś kraj amerykański, który chciałbyś zwiedzić - jeśli tak, to jaki i dlaczego..a jeśli nie, to też, dlaczego? :D
3. Co skłoniło Cię, by zarejestrować się na forum?
4. Jak wyobrażasz sobie skrzata..opisz dokładnie!!

Aloha zatem!!

Buka 

Informacje

15936 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 00:22   

CytatKonieczko napisał/a:
(sic! zawsze bałem się Buki :| )

PRzeszłość do Ciebie wraca ze zwielokrotnioną siłą ]:-> Welcome to the Jungle! <bicz>
CytatCytat:
pracuję, a raczej udaję, że pracuję, tylko po to aby moim podwładni nie mieli pretensji.

Jaka branża? Przekręty finansowe? Oszustwa matrymonialne? Handel bronią? Niewolnikami? Czy może jesteś Szefem Kuchni w kociej gastronomii?
CytatCytat:
Rozwijając to pierwsze mogę powiedzieć, że gram tak pół amatorsko w kapeli na gitarze prowadzącej.

Co to za kapela? Gdzie można jej posłuchać (poza tym, że 'na żywo')?
W miarę wolnego czasu lubię łazić po bunkrach (czasami bunkrów nie ma, ale też jest zajebi**e),

Grejt!. Od dawna bezskutecznie szukałam towarzysza do pieszych wycieczek po bunkrach. Oprowadzisz po swoich?

Swoją drogą ciekawe zainteresowanie. II wojna światowa to chyba szczególnie interesujący okres w dziejach ludzkości. Jako jeden z nielicznych :D
Jestem zły, chamski, wredny, egoistyczny, hm co tam jeszcze o mnie mówią? Aaa perfidnie i dość często używam ironii :]

Fenomenalnie <seta i ogorek>

Acid 

Informacje

2185 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 00:47   

Cytatabstrakt napisał/a:
1. Czego w życiu nie znosisz robić?

Odpowiadać na głupie pytania.

Cytatabstrakt napisał/a:
2. Czy jest jakiś kraj amerykański, który chciałbyś zwiedzić - jeśli tak, to jaki i dlaczego..a jeśli nie, to też, dlaczego?

Peru albo Meksyk. Z przyczyn raczej jasnych. Jeśli są nie jasne, to wysilę się i napiszę, że ze względu na cywilizacje które tam mieszkały :D

Cytatabstrakt napisał/a:
3. Co skłoniło Cię, by zarejestrować się na forum?

Po przygodzie z kilkoma forami poszukuję czegoś nowego. Tam już zdążyłem się wypalić i znudzić atmosferą (głównie było za słodko, każdy każdego prawie lizał po zadku).

Cytatabstrakt napisał/a:
4. Jak wyobrażasz sobie skrzata..opisz dokładnie!!

Dobre pytanie!
Małe, wredne, podstępne, okrutne, niby miłe ale zawsze ma niecne zamiary. Lekko zagarbiona postać z krzywym, ale mimo wszystko miłym uśmiechem coś w stylu "jeszcze mnie nie znasz, ale jak mnie poznasz to będziesz miał przej****e", ubrana jak normalny człowiek. Hm Wee Man?
Dlaczego tak bardzo jarają Cię skrzaty? Taki fetysz?

CytatBuka napisał/a:
Jaka branża? Przekręty finansowe? Oszustwa matrymonialne? Handel bronią? Niewolnikami? Czy może jesteś Szefem Kuchni w kociej gastronomii?

Alarmy, monitoringi, komputery. To tak w skrócie.

CytatBuka napisał/a:
Co to za kapela? Gdzie można jej posłuchać (poza tym, że 'na żywo')?

Nie mamy nazwy, nie mamy wokalisty bo żaden z Nas nie potrafi "śpiewać". Czasami zmuszają mnie do tego zadania, ale mój growl nie jest aż tak bardzo wstrząsający. Gdzie można usłyszeć? Nigdzie, jak napisałem wyżej gramy totalnie amatorsko. Może kiedyś się skuszę i wrzucę gdzieś na forum nasze wspaniałe kawałki. Gramy zazwyczaj death metal. Rozumiem, że uwielbiasz takie klimaty? ;P

CytatBuka napisał/a:
Grejt!. Od dawna bezskutecznie szukałam towarzysza do pieszych wycieczek po bunkrach. Oprowadzisz po swoich?

Hm to dziwne, ale przeczytałem "pieszczot". Chyba muszę iść spać.
Niestety po swoich bunkrach Cię nie oprowadzę... Jeszcze nie dorobiłem się takiego luksusu :(

CytatBuka napisał/a:
Swoją drogą ciekawe zainteresowanie. II wojna światowa to chyba szczególnie interesujący okres w dziejach ludzkości. Jako jeden z nielicznych

True. Reszta jest nudna jak flaki z olejem i ssie :D

ence pence 
Wiedźma!

Informacje
Pomogła: 9 razy

5394 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 08:09   

Mój polot wyparował po wakacjach. ..ale dobra.. może zwykłe "dzień dobry / tudziez dzień zły <echh.. te ludzkie gusta :F > *tracę wątek* wystarczy :D

Soł: Dzień Dobry Zła Istoto <devil>

Acid 

Informacje

2185 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 08:33   

ence pence, Widzę, że z Ciebie to też kawał diabła <terror> Guten morgen!

ence pence 
Wiedźma!

Informacje
Pomogła: 9 razy

5394 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 08:50   

też kawał diabła

No tak, w końcu mamy podobne [noo poza wagą jedynie, ale i tak mnie można podszufladkować pod "kawał" :F ] wymiary <hyhy>

Acid 

Informacje

2185 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 09:39   

ence pence, To ja jestem taki mały czy Ty taka wysoka? :|

Buka 

Informacje

15936 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 10:47   

Nie mamy nazwy, nie mamy wokalisty bo żaden z Nas nie potrafi "śpiewać". Czasami zmuszają mnie do tego zadania, ale mój growl nie jest aż tak bardzo wstrząsający.

A jednak zawsze coś. A nie szukaliście kogoś do zrobienia kariery "śpiewackiej" ? :D Sama gra niby też jest okej..., no ale. ;]
CytatCytat:
Gdzie można usłyszeć? Nigdzie, jak napisałem wyżej gramy totalnie amatorsko. Może kiedyś się skuszę i wrzucę gdzieś na forum nasze wspaniałe kawałki. Gramy zazwyczaj death metal.

Skuś się prędko i pochwal się czymś <bicz>
CytatCytat:
Rozumiem, że uwielbiasz takie klimaty? ;P

Myślę, że mogłoby mi się spodobać :P
CytatCytat:
Niestety po swoich bunkrach Cię nie oprowadzę... Jeszcze nie dorobiłem się takiego luksusu :(

No tak, lata pracy, ale nie martw się ! Zrobimy! Tzn... znajdzie się kogos , kto "zbuduje" w ciągu jednej zmiany w Auchanie.
CytatCytat:
True. Reszta jest nudna jak flaki z olejem i ssie :D

Ołwszem. (acz starożytna Ameryka... )

CytatCytat:
ence pence, To ja jestem taki mały czy Ty taka wysoka? :|

Wybaczcie, że się wtrącam <roll> Ale nie pomyśleliście może o tym , że oboje jesteście zombie? <pac> Tak, tak, nie powinnam się wtrącać <samobicz> <wnogi>

Acid 

Informacje

2185 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 11:01   

CytatBuka napisał/a:
A jednak zawsze coś. A nie szukaliście kogoś do zrobienia kariery "śpiewackiej" ? Sama gra niby też jest okej..., no ale.

Ja cały czas trenuję swój świetny głos i pewnie zostanę zmuszony do tego, żeby tam ryczeć :P
Kilka razy próbowałem i wyszło tak średnio, ale znośnie.

CytatBuka napisał/a:
Skuś się prędko i pochwal się czymś

Obecnie jesteśmy na etapie nagrywania w profesjonalnym studio. Może jak już dostanę jakiś materiał w łapska to gdzieś ukryję na forum, będziesz miała okazję poszukać. :F

CytatBuka napisał/a:
No tak, lata pracy, ale nie martw się ! Zrobimy! Tzn... znajdzie się kogos , kto "zbuduje" w ciągu jednej zmiany w Auchanie.

Ja już wiem nawet kto to zrobi. Ence pence, jest taka diabelska, że poradzi sobie z tym w 5 minut.

CytatBuka napisał/a:
Ale nie pomyśleliście może o tym , że oboje jesteście zombie?

Wyjdź!

Buka 

Informacje

15936 RWS Cash

Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 11:28   

CytatCytat:
Ja cały czas trenuję swój świetny głos i pewnie zostanę zmuszony do tego, żeby tam ryczeć :P
Kilka razy próbowałem i wyszło tak średnio, ale znośnie.

Rycz, Mała rycz :P <okok>
CytatCytat:

Obecnie jesteśmy na etapie nagrywania w profesjonalnym studio. Może jak już dostanę jakiś materiał w łapska to gdzieś ukryję na forum, będziesz miała okazję poszukać. :F

Ukryj koniecznie, przy okazji będę miała okazję poćwiczyć orientację w terenie. :F
Ja już wiem nawet kto to zrobi. Ence pence, jest taka diabelska, że poradzi sobie z tym w 5 minut.

Aj tam, ence latanie z łopatą nie przystoi, śmiem twierdzić, iż diabeł przeznaczył jej misje wyższej wagi. Domniemywam, że junior by się do tego nadał lepiej. Z betoniarką już się oswoił, więc myślę, że z łopatą dogada się równie szybko. I on zawsze chętny do współpracy :F

Wyjdź!

O, witaj <wchodzi>

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu