| Czyste zuo! | | Autor | Wiadomość | Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 22:59 Czyste zuo! |
|
| 23 lata, mieszkam na Podlasiu, 173 cm wzrostu i 72 kg wagi. O więcej możecie zapytać sami, bo nie lubię o sobie pisać. Witajcie Misiaczki
Na pytania o nick nie odpowiadam, sam nie wiem dlaczego akurat taki. | | | | |  | Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15936 RWS Cash
| Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:13 |
|
| Hej.
Co robisz w życiu ? | _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | | | |  | Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 23 Gru 2010
3250 RWS Cash
| Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:15 |
|
| Witaj!
jak już nam powiesz , co robisz w życiu, to powiedz jeszcze czego lubisz słuchać? | | | | |  | Informacje Pomogła: 22 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28726 RWS Cash
| Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:55 |
|
| | Hej, hej! Aż taka zła jesteś? ;> | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | | | |  | Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| Wysłany: 29 Sie 2011, 2011 23:55 |
|
| Droga Buko (sic! zawsze bałem się Buki ) pracuję, a raczej udaję, że pracuję, tylko po to aby moim podwładni nie mieli pretensji. Poza tym oddaje się moim dwóm największym pasjom. Muzyce i historii (głównie II Wojna Światowa). Rozwijając to pierwsze mogę powiedzieć, że gram tak pół amatorsko w kapeli na gitarze prowadzącej. Co gramy dowiesz się jak przeczytasz odpowiedź na pytanie które zadał patorek. Pisząc to drugie miałem na myśli nałogowe pochłanianie książek głównie związanych z III Rzeszą i SS. W miarę wolnego czasu lubię łazić po bunkrach (czasami bunkrów nie ma, ale też jest zajebi**e), opuszczonych halach z tamtego okresu itd. Poza tym jestem tylko zwykłym szarym obywatelem
patorek głównie jest to metal. Te mocniejsze podgatunki. Poza tym chillout, downtempo, acid jazz, ambient, dark ambient, czasami rock, zdarza się też house, ale raczej coś klimatycznego (np. Daft Punk) ;> Czy Twoja ciekawość została zaspokojona?
Szefowa napisał/a: Aż taka zła jesteś? ;> Jak to "taka zła" ;| Konieczko! Czytać Pani Kochana! Do tego kółko ze strzałką skierowane do góry. Ooo będziemy się gniewać Jestem zły, chamski, wredny, egoistyczny, hm co tam jeszcze o mnie mówią? Aaa perfidnie i dość często używam ironii :] | | | | |  | Informacje Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2010
19844 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 00:22 |
|
| Za pozwoleniem... 1. Czego w życiu nie znosisz robić? 2. Czy jest jakiś kraj amerykański, który chciałbyś zwiedzić - jeśli tak, to jaki i dlaczego..a jeśli nie, to też, dlaczego? 3. Co skłoniło Cię, by zarejestrować się na forum? 4. Jak wyobrażasz sobie skrzata..opisz dokładnie!!
Aloha zatem!! | _________________ no bo ten... | | | | |  | Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15936 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 00:22 |
|
| Konieczko napisał/a: (sic! zawsze bałem się Buki  ) PRzeszłość do Ciebie wraca ze zwielokrotnioną siłą Welcome to the Jungle!
Cytat: pracuję, a raczej udaję, że pracuję, tylko po to aby moim podwładni nie mieli pretensji. Jaka branża? Przekręty finansowe? Oszustwa matrymonialne? Handel bronią? Niewolnikami? Czy może jesteś Szefem Kuchni w kociej gastronomii?
Cytat: Rozwijając to pierwsze mogę powiedzieć, że gram tak pół amatorsko w kapeli na gitarze prowadzącej. Co to za kapela? Gdzie można jej posłuchać (poza tym, że 'na żywo')?
Konieczko napisał/a: W miarę wolnego czasu lubię łazić po bunkrach (czasami bunkrów nie ma, ale też jest zajebi**e), Grejt!. Od dawna bezskutecznie szukałam towarzysza do pieszych wycieczek po bunkrach. Oprowadzisz po swoich?
Swoją drogą ciekawe zainteresowanie. II wojna światowa to chyba szczególnie interesujący okres w dziejach ludzkości. Jako jeden z nielicznych
Konieczko napisał/a: Jestem zły, chamski, wredny, egoistyczny, hm co tam jeszcze o mnie mówią? Aaa perfidnie i dość często używam ironii :] Fenomenalnie | _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | | | |  | Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 00:47 |
|
| abstrakt napisał/a: 1. Czego w życiu nie znosisz robić? Odpowiadać na głupie pytania.
abstrakt napisał/a: 2. Czy jest jakiś kraj amerykański, który chciałbyś zwiedzić - jeśli tak, to jaki i dlaczego..a jeśli nie, to też, dlaczego? Peru albo Meksyk. Z przyczyn raczej jasnych. Jeśli są nie jasne, to wysilę się i napiszę, że ze względu na cywilizacje które tam mieszkały
abstrakt napisał/a: 3. Co skłoniło Cię, by zarejestrować się na forum? Po przygodzie z kilkoma forami poszukuję czegoś nowego. Tam już zdążyłem się wypalić i znudzić atmosferą (głównie było za słodko, każdy każdego prawie lizał po zadku).
abstrakt napisał/a: 4. Jak wyobrażasz sobie skrzata..opisz dokładnie!! Dobre pytanie! Małe, wredne, podstępne, okrutne, niby miłe ale zawsze ma niecne zamiary. Lekko zagarbiona postać z krzywym, ale mimo wszystko miłym uśmiechem coś w stylu "jeszcze mnie nie znasz, ale jak mnie poznasz to będziesz miał przej****e", ubrana jak normalny człowiek. Hm Wee Man? Dlaczego tak bardzo jarają Cię skrzaty? Taki fetysz?
Buka napisał/a: Jaka branża? Przekręty finansowe? Oszustwa matrymonialne? Handel bronią? Niewolnikami? Czy może jesteś Szefem Kuchni w kociej gastronomii? Alarmy, monitoringi, komputery. To tak w skrócie.
Buka napisał/a: Co to za kapela? Gdzie można jej posłuchać (poza tym, że 'na żywo')? Nie mamy nazwy, nie mamy wokalisty bo żaden z Nas nie potrafi "śpiewać". Czasami zmuszają mnie do tego zadania, ale mój growl nie jest aż tak bardzo wstrząsający. Gdzie można usłyszeć? Nigdzie, jak napisałem wyżej gramy totalnie amatorsko. Może kiedyś się skuszę i wrzucę gdzieś na forum nasze wspaniałe kawałki. Gramy zazwyczaj death metal. Rozumiem, że uwielbiasz takie klimaty? ;P
Buka napisał/a: Grejt!. Od dawna bezskutecznie szukałam towarzysza do pieszych wycieczek po bunkrach. Oprowadzisz po swoich? Hm to dziwne, ale przeczytałem "pieszczot". Chyba muszę iść spać. Niestety po swoich bunkrach Cię nie oprowadzę... Jeszcze nie dorobiłem się takiego luksusu
Buka napisał/a: Swoją drogą ciekawe zainteresowanie. II wojna światowa to chyba szczególnie interesujący okres w dziejach ludzkości. Jako jeden z nielicznych True. Reszta jest nudna jak flaki z olejem i ssie | | | | |  | Informacje Pomogła: 9 razy Dołączyła: 10 Sty 2010
5394 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 08:09 |
|
| Mój polot wyparował po wakacjach. ..ale dobra.. może zwykłe "dzień dobry / tudziez dzień zły <echh.. te ludzkie gusta > *tracę wątek* wystarczy
Soł: Dzień Dobry Zła Istoto | _________________ "Dalej! Żwawo! Hasa! Hej! Buchaj ogniu! Kotle wrzej!" | | | | |  | Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| | | |  | Informacje Pomogła: 9 razy Dołączyła: 10 Sty 2010
5394 RWS Cash
| | | |  | Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| | | |  | Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15936 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 10:47 |
|
| Konieczko napisał/a: Nie mamy nazwy, nie mamy wokalisty bo żaden z Nas nie potrafi "śpiewać". Czasami zmuszają mnie do tego zadania, ale mój growl nie jest aż tak bardzo wstrząsający. A jednak zawsze coś. A nie szukaliście kogoś do zrobienia kariery "śpiewackiej" ? Sama gra niby też jest okej..., no ale.
Cytat: Gdzie można usłyszeć? Nigdzie, jak napisałem wyżej gramy totalnie amatorsko. Może kiedyś się skuszę i wrzucę gdzieś na forum nasze wspaniałe kawałki. Gramy zazwyczaj death metal. Skuś się prędko i pochwal się czymś
Cytat: Rozumiem, że uwielbiasz takie klimaty? ;P Myślę, że mogłoby mi się spodobać
Cytat: Niestety po swoich bunkrach Cię nie oprowadzę... Jeszcze nie dorobiłem się takiego luksusu No tak, lata pracy, ale nie martw się ! Zrobimy! Tzn... znajdzie się kogos , kto "zbuduje" w ciągu jednej zmiany w Auchanie.
Cytat: True. Reszta jest nudna jak flaki z olejem i ssie Ołwszem. (acz starożytna Ameryka... )
Cytat: ence pence, To ja jestem taki mały czy Ty taka wysoka? Wybaczcie, że się wtrącam Ale nie pomyśleliście może o tym , że oboje jesteście zombie? Tak, tak, nie powinnam się wtrącać <samobicz> | _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | | | |  | Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 11:01 |
|
| Buka napisał/a: A jednak zawsze coś. A nie szukaliście kogoś do zrobienia kariery "śpiewackiej" ? Sama gra niby też jest okej..., no ale. Ja cały czas trenuję swój świetny głos i pewnie zostanę zmuszony do tego, żeby tam ryczeć Kilka razy próbowałem i wyszło tak średnio, ale znośnie.
Buka napisał/a: Skuś się prędko i pochwal się czymś Obecnie jesteśmy na etapie nagrywania w profesjonalnym studio. Może jak już dostanę jakiś materiał w łapska to gdzieś ukryję na forum, będziesz miała okazję poszukać.
Buka napisał/a: No tak, lata pracy, ale nie martw się ! Zrobimy! Tzn... znajdzie się kogos , kto "zbuduje" w ciągu jednej zmiany w Auchanie. Ja już wiem nawet kto to zrobi. Ence pence, jest taka diabelska, że poradzi sobie z tym w 5 minut.
Buka napisał/a: Ale nie pomyśleliście może o tym , że oboje jesteście zombie? Wyjdź! | | | | |  | Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15936 RWS Cash
| Wysłany: 30 Sie 2011, 2011 11:28 |
|
| Cytat: Ja cały czas trenuję swój świetny głos i pewnie zostanę zmuszony do tego, żeby tam ryczeć Kilka razy próbowałem i wyszło tak średnio, ale znośnie. Rycz, Mała rycz
Cytat: Obecnie jesteśmy na etapie nagrywania w profesjonalnym studio. Może jak już dostanę jakiś materiał w łapska to gdzieś ukryję na forum, będziesz miała okazję poszukać. Ukryj koniecznie, przy okazji będę miała okazję poćwiczyć orientację w terenie.
Konieczko napisał/a: Ja już wiem nawet kto to zrobi. Ence pence, jest taka diabelska, że poradzi sobie z tym w 5 minut. Aj tam, ence latanie z łopatą nie przystoi, śmiem twierdzić, iż diabeł przeznaczył jej misje wyższej wagi. Domniemywam, że junior by się do tego nadał lepiej. Z betoniarką już się oswoił, więc myślę, że z łopatą dogada się równie szybko. I on zawsze chętny do współpracy Konieczko napisał/a: Wyjdź! O, witaj <wchodzi> | _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 412 Odpowiedzi: 22 Odwiedzin z google: 66 |
Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - | |
|