| Duchy | | Autor | Wiadomość | Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 23 Gru 2010
3250 RWS Cash
| Wysłany: 3 Lut 2012, 2012 12:10 |
|
| Twój Wróg napisał/a: hmm wiesz co, to było dawno jak byłem dzieckiem, nic mi Ta osoba nie powiedziała, jedynie się ukazała. Pamietam że bardzo się wtedy wystraszyłem, w domu zrobił się rumot przeze mnie... generalnie wszyscy się wystraszyli, ale ja pamiętam doskonale Kto to był.
Miałem właściwie identyczną sytuację, z tym że nie byłem wtedy i nie jestem pewny do dziś, kto to był, pozostają przypuszczenia. | _________________ zostawiam pusty śmiech głupcom i ignorantom nawet, gdy zostanę sam będę wierzył, że warto schylić głowę nisko, gdy wypada, czuć łzy na policzkach wujku dobra rada idź w pi*du ty , i ty i ty ! | | | | |  | Informacje Dołączyła: 18 Paź 2011
2436 RWS Cash
| Wysłany: 6 Lut 2012, 2012 20:25 |
|
| | Hmmmm... a wierzycie w takie coś, że ktoś we śnie wam coś mówi czy pokazuje? Czy może twierdzicie, że to tylko wasza podświadomość? Ja co do tego mam podzielone zdanie. Niby nie wierze, bo mi nigdy się cos takiego nie przytrafiło, ale znam sporo osób, którym gdy zmarł ktoś bliski to śnił się, mówił, pokazywał czy przestrzegał przed czymś. Wiem, że to prawdopodobnie podświadomie przez to, że myślimy o tej osobie, ale coś w tym chyba jest. | _________________ Nie bój się czynić wielkiego kroku, gdy to wskazane. Nie da się pokonać przepaści dwoma krokami. | | | | |  | Informacje Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 10 Cze 2011
1432 RWS Cash
| Wysłany: 7 Lut 2012, 2012 16:40 |
|
| | neska jest. | _________________ Śmiesz wątpić ? | | | | |  | Informacje Pomógł: 20 razy Dołączył: 06 Lip 2009
12440 RWS Cash
| | | |  | Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 23 Gru 2010
3250 RWS Cash
| Wysłany: 8 Lut 2012, 2012 15:10 |
|
| | Sny to drzwi do naszej podświadomości, tam jest wszechświat informacji, więc warto skupić się na tym co w nich jest zawarte, chyba że ktoś potrafi je kontrolować. | _________________ zostawiam pusty śmiech głupcom i ignorantom nawet, gdy zostanę sam będę wierzył, że warto schylić głowę nisko, gdy wypada, czuć łzy na policzkach wujku dobra rada idź w pi*du ty , i ty i ty ! | | | | |  | Informacje Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2010
19844 RWS Cash
| | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 340 Odpowiedzi: 20 Odwiedzin z google: 91 |
Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | |
|