Jestem tolerancyjna, nie przeszkadzają mi dopóki nie wchodzą na moje tory. Kiedyś podrywała mnie lesbijka. Bałam się jak nie wiem.
Strasznie wygodna ta Twoja tolerancja. Jeśli kogoś tolerujesz, to rób to w 100%, a nie wyznaczasz sobie granice. "Dopóki nie wchodzą na moje tory". Równie dobrze możesz napisać, że tolerujesz ludzi o innym kolorze skóry dopóki nie staną Ci przed oczami. Sranie w banie Trix!
Wysłany: 8 Sty 2012, 2012 22:16
Cytat:
nie znalazłam zużytej gumki
A co w tym dziwnego ? :> Gdyby to była gumka zwykłej pary to nie było by to dziwne ? Niektóre kobiety też lubią seks analny co za różnica ^^ tyłek to tyłek, męski czy damski i tak jedno i to samo kakao. fu.
_________________ Friends don't let friends drink friends.
Ja jestem tolerancyjny co do nich bo to są tacy sami ludzie jak my.I mają takie same prawa, więc zgodziłbym się nawet na to aby brali ślub, ale nie bardzo zgadzam się co do adopcji dziecka przez takie pary. Ale ogólnie mi nie przeszkadzają . Sam znam jednego geja i niczym on się nie różni od innych ludzi
Jestem tolerancyjna. Znam gejów, lesbijki, osoby bi... Normalni ludzie. Śluby - okej. Jak się kochają, to mają prawo wstąpić w związek małżeński, jak każdy inny człowiek. Adopcja dzieci - nie okej. Może poważnie odbić się to na psychice dzieciaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum