Forum ogólnotematyczne

Poprzedni temat «» Następny temat
Kłótnia...:(
Autor Wiadomość
nezzy 

Informacje
Pomogła: 1 raz

68 RWS Cash

Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:04   Kłótnia...:(

Mam straszne zmartwienie, ponieważ pokłóciłam się z najlepszymi przyjaciółkami
POSZŁO O TO, ŻE NIE ZABRAŁAM ICH NA KULIG TYLKO KOGOŚ INNEGO (A TAK NA PRAWDĘ NIE ZABRAŁAM NIKOGO INNEGO TYLKO ONE TAK POMYŚLAŁY) No a potem to się zaczęło: na n-k wstawiły mi wszędzie opinię 1, zablokowały mnie, powyzywały na portalach które wchodzę... w szkole i w rodzinie wszystkim powiedziały... nudno mi bez nich a zwłaszcza że jest taka piękna pogoda... nie odzywamy się do siebię od zimy!!!!!!!!!!!!!!!! Smutno mi bez nich...
Co mogę zrobić żeby było lepiej??? A i powiedzuiały, że nie chcą się z nami trzymać... ale ja wiem że jakbyśmy się pogodziły to i tak by się z nami trzymały Kiedyś razem bawiłyśmy się w podchody, w szukanego, w nasze skakanki a teraz nas nie znają... Co mogę zrobić?? Ja na prawdę je lubię i nudno mi bez nich... Nie mogę z nimi rozmawiać bo Tylko jak ja z nimi bym porozmawiała to one mają przewagę liczebną i swoje mądrości by zaczęły gadać... No te dwie to może i by jeszcze się chciały pogodzić ale ta trzecia (Michasia0 ubzdurała sobie, że ja jej w paczce nie chciałam... A zbliżają sie wakacje i nudzi mi się...:(

Vivianna 

Informacje

0 RWS Cash

Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:17   

Jeżeli wyzwały Cię i w ogóle nie gadając z Tobą tylko od razu Cię osądzając to nie były tak naprawdę twoimi przyjaciółkami. Strasznie błahy powód ale tak na prawdę pokazały co o Tobie myślą. A ty zastanów się czy traktujesz je jak przyjaciółki skoro chcesz do nich wrócić tylko dla tego, że Ci jest nudno.

nezzy 

Informacje

68 RWS Cash

Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:21   

No, ale moja siostra też jest pokłócona z nimi a na dodatek chodzą do tej samej klasy. Fajnie by było znowu razem się pobawić... możew i tak, to przyzwyczajenie, ale tylko z nimi było śmiesznie...

junior 
Maruda

Informacje

14870 RWS Cash

Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:45   

Po pierwsze jeśli przejmujesz się faktem, że Ci jakieś panny powystawiały negatywne opinie i oceny na portalach internetowych to się powinnaś nad sobą zastanowić, bo to jest głupota.

Po drugie jeśli faktycznie Cię tak obgadują wszędzie (w zasadzie bez powodu) i nie chcą z Tobą nawet gadać a co dopiero się godzić to znaczy, że są puste jak większość naszego społeczeństwa i nie ma się czym przejmować.

Po trzecie jeśli brakuje Ci ich tylko dlatego, że Ci nudno to niestety żadna to przyjaźń. Chcesz dobrej rady? Poszukaj sobie kogoś kto faktycznie okaże się prawdziwym przyjacielem na dobre i na złe.

Brutalne ale prawdziwe.

Szefowa 

Informacje
Pomogła: 24 razy

28822 RWS Cash

Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 21:48   

Beztroskie problemy...

Kup 2 opakowania lodów, bitą śmietanę i wpadnij do nich. Pogadajcie na spokojnie, wyjaśnijcie sobie wszytko. Opowiedz im jak to było, jak się czujesz...

P.S. Zaproś je tutaj. :)

Buka 

Informacje
Pomogła: 10 razy

15949 RWS Cash

Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 22:36   

Jeżeli Ci na takich "przyjaciółkach" zależy to najlepiej z nimi pogadaj i sobie wszystko wyjaśnijcie. A jeżeli nie będą chciały Cię wysłuchaj to "kopnij ich w dupę" tak jak one zrobiły to z Tobą, bo nie warto się takimi przejmować . Będzie dobrze.

nezzy 

Informacje

68 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 11:52   

No fajnie tylko jak z nimi pogadać?? Odswrócą się w drugą strionę i pójdą... Ja wiem że też dobrze nie robię, ale po to jest forum żeby chyba pisać o problemach nie?? :( <co?>

Cheero 

Informacje

0 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 12:21   

wg. mnie one nie są juz warte Twojej uwagi.. po tym co Ci narobiły przez głupie "a bo sobie pomyślałam", bez żadnego dowodu na to czy to prawda czy nie..

paula77777 

Informacje

0 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 15:23   

A może one nie chciały się z Tobą przyjaźnić, z innego powodu? Nie chcę być chamska, ale może ten kulig był tylko pretekstem? A jeśli to był prawdziwy powód ich obrażenia się, to oznacza, że są głupie. Z resztą, z tego co mi się wydaje, Ty ich nawet nie lubisz, tylko się bez nich nudzisz, więc radzę Ci znaleźć sobie nowe zajęcia, nowych znajomych i je olać.

aandrzejj 

Informacje

12440 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 15:32   

Cytatjunior napisał/a:
Po pierwsze jeśli przejmujesz się faktem, że Ci jakieś panny powystawiały negatywne opinie i oceny na portalach internetowych to się powinnaś nad sobą zastanowić, bo to jest głupota.

Po drugie jeśli faktycznie Cię tak obgadują wszędzie (w zasadzie bez powodu) i nie chcą z Tobą nawet gadać a co dopiero się godzić to znaczy, że są puste jak większość naszego społeczeństwa i nie ma się czym przejmować.

Po trzecie jeśli brakuje Ci ich tylko dlatego, że Ci nudno to niestety żadna to przyjaźń. Chcesz dobrej rady? Poszukaj sobie kogoś kto faktycznie okaże się prawdziwym przyjacielem na dobre i na złe.

Junior brutalny jak nigdy i ma rację jak nigdy

CytatSzefowa napisał/a:
Kup 2 opakowania lodów, bitą śmietanę i wpadnij do nich. Pogadajcie na spokojnie, wyjaśnijcie sobie wszytko.

Szefowa też mogę kupić 2 opakowania lodów, bitą śmietane i wpaść do Ciebie? Bo wczoraj się zezłościłem na Ciebie i wiesz, powyjaśniać trzeba. Aaaa i maliny też kupie ;)

ksiezniczka 

Informacje

174 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 18:43   

To ja się dołączę do Was:P

Szefowa 

Informacje
Pomogła: 24 razy

28822 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 21:28   

Cytatnezzy napisał/a:
No fajnie tylko jak z nimi pogadać?? Odswrócą się w drugą strionę i pójdą... Ja wiem że też dobrze nie robię, ale po to jest forum żeby chyba pisać o problemach nie?? :( <co?>

Oczywiście, że dobrze, że się radzisz.

Ale czym byłaby taka przyjaźń wobec takiego pretekstu. Skoro byłyście dla siebie takie ważne, to nie powinno być takich docinków, powinnyście się szybko pogodzić...
Nie zamartwiaj się kochana...

junior 
Maruda

Informacje

14870 RWS Cash

Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 21:58   

Cytataandrzejj napisał/a:
Cytatjunior napisał/a:

Junior brutalny jak nigdy i ma rację jak nigdy

No wiesz, czasem miewam przebłyski geniuszu :D :D

KapRal 

Informacje
Zaproszone osoby: 1

413 RWS Cash

Wysłany: 1 Kwi 2010, 2010 13:54   

Cytatnezzy napisał/a:
POSZŁO O TO, ŻE NIE ZABRAŁAM ICH NA KULIG TYLKO KOGOŚ INNEGO (A TAK NA PRAWDĘ NIE ZABRAŁAM NIKOGO INNEGO TYLKO ONE TAK POMYŚLAŁY)

Ja tam zabrałbym kogo zechce - nikogo to nie powinno interesować
Cytatnezzy napisał/a:
No a potem to się zaczęło: na n-k wstawiły mi wszędzie opinię 1, zablokowały mnie, powyzywały na portalach które wchodzę...

Ahh te opinie na nk...

Cytatnezzy napisał/a:
w szkole i w rodzinie wszystkim powiedziały...

Powiedziały to, że ich nie zaprosiłaś?
Cytatnezzy napisał/a:
Nie mogę z nimi rozmawiać bo Tylko jak ja z nimi bym porozmawiała to one mają przewagę liczebną i swoje mądrości by zaczęły gadać... No te dwie to może i by jeszcze się chciały pogodzić ale ta trzecia

a myślisz że warto rozmawiać z takimi osobami?
Cytatnezzy napisał/a:
(Michasia0 ubzdurała sobie, że ja jej w paczce nie chciałam... A zbliżają sie wakacje i nudzi mi się...:(

Kurcze jakie paczki - nie rozumiem tego. Ja tam mam znajomych, przyjaciół. Nie zdarzyło mi się żebym kogoś wyganiał żeby obok mnei nie chodził itd sialala

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu