| Kłótnia...:( |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 12 Lip 2009
68 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:04 Kłótnia...:( |
|
| Mam straszne zmartwienie, ponieważ pokłóciłam się z najlepszymi przyjaciółkami POSZŁO O TO, ŻE NIE ZABRAŁAM ICH NA KULIG TYLKO KOGOŚ INNEGO (A TAK NA PRAWDĘ NIE ZABRAŁAM NIKOGO INNEGO TYLKO ONE TAK POMYŚLAŁY) No a potem to się zaczęło: na n-k wstawiły mi wszędzie opinię 1, zablokowały mnie, powyzywały na portalach które wchodzę... w szkole i w rodzinie wszystkim powiedziały... nudno mi bez nich a zwłaszcza że jest taka piękna pogoda... nie odzywamy się do siebię od zimy!!!!!!!!!!!!!!!! Smutno mi bez nich... Co mogę zrobić żeby było lepiej??? A i powiedzuiały, że nie chcą się z nami trzymać... ale ja wiem że jakbyśmy się pogodziły to i tak by się z nami trzymały Kiedyś razem bawiłyśmy się w podchody, w szukanego, w nasze skakanki a teraz nas nie znają... Co mogę zrobić?? Ja na prawdę je lubię i nudno mi bez nich... Nie mogę z nimi rozmawiać bo Tylko jak ja z nimi bym porozmawiała to one mają przewagę liczebną i swoje mądrości by zaczęły gadać... No te dwie to może i by jeszcze się chciały pogodzić ale ta trzecia (Michasia0 ubzdurała sobie, że ja jej w paczce nie chciałam... A zbliżają sie wakacje i nudzi mi się...:( | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 28 Lis 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:17 |
|
| | Jeżeli wyzwały Cię i w ogóle nie gadając z Tobą tylko od razu Cię osądzając to nie były tak naprawdę twoimi przyjaciółkami. Strasznie błahy powód ale tak na prawdę pokazały co o Tobie myślą. A ty zastanów się czy traktujesz je jak przyjaciółki skoro chcesz do nich wrócić tylko dla tego, że Ci jest nudno. | | |
| |
 |
68 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:21 |
|
| | No, ale moja siostra też jest pokłócona z nimi a na dodatek chodzą do tej samej klasy. Fajnie by było znowu razem się pobawić... możew i tak, to przyzwyczajenie, ale tylko z nimi było śmiesznie... | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 13 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Lip 2009
14870 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 20:45 |
|
| Po pierwsze jeśli przejmujesz się faktem, że Ci jakieś panny powystawiały negatywne opinie i oceny na portalach internetowych to się powinnaś nad sobą zastanowić, bo to jest głupota.
Po drugie jeśli faktycznie Cię tak obgadują wszędzie (w zasadzie bez powodu) i nie chcą z Tobą nawet gadać a co dopiero się godzić to znaczy, że są puste jak większość naszego społeczeństwa i nie ma się czym przejmować.
Po trzecie jeśli brakuje Ci ich tylko dlatego, że Ci nudno to niestety żadna to przyjaźń. Chcesz dobrej rady? Poszukaj sobie kogoś kto faktycznie okaże się prawdziwym przyjacielem na dobre i na złe.
Brutalne ale prawdziwe. | _________________ Niech gra muzyka i gaz do dechy!!! | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28822 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 21:48 |
|
| Beztroskie problemy...
Kup 2 opakowania lodów, bitą śmietanę i wpadnij do nich. Pogadajcie na spokojnie, wyjaśnijcie sobie wszytko. Opowiedz im jak to było, jak się czujesz...
P.S. Zaproś je tutaj. | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15949 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2010, 2010 22:36 |
|
| | Jeżeli Ci na takich "przyjaciółkach" zależy to najlepiej z nimi pogadaj i sobie wszystko wyjaśnijcie. A jeżeli nie będą chciały Cię wysłuchaj to "kopnij ich w dupę" tak jak one zrobiły to z Tobą, bo nie warto się takimi przejmować . Będzie dobrze. | _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | |
| |
 |
68 RWS Cash
| Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 11:52 |
|
| No fajnie tylko jak z nimi pogadać?? Odswrócą się w drugą strionę i pójdą... Ja wiem że też dobrze nie robię, ale po to jest forum żeby chyba pisać o problemach nie?? | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Sty 2010
0 RWS Cash
| Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 12:21 |
|
| | wg. mnie one nie są juz warte Twojej uwagi.. po tym co Ci narobiły przez głupie "a bo sobie pomyślałam", bez żadnego dowodu na to czy to prawda czy nie.. | _________________ Your blood! my blood! all blood runs the same! the same! | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 06 Mar 2010
0 RWS Cash
| Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 15:23 |
|
| | A może one nie chciały się z Tobą przyjaźnić, z innego powodu? Nie chcę być chamska, ale może ten kulig był tylko pretekstem? A jeśli to był prawdziwy powód ich obrażenia się, to oznacza, że są głupie. Z resztą, z tego co mi się wydaje, Ty ich nawet nie lubisz, tylko się bez nich nudzisz, więc radzę Ci znaleźć sobie nowe zajęcia, nowych znajomych i je olać. | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 20 razy Dołączył: 06 Lip 2009
12440 RWS Cash
| Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 15:32 |
|
| junior napisał/a: Po pierwsze jeśli przejmujesz się faktem, że Ci jakieś panny powystawiały negatywne opinie i oceny na portalach internetowych to się powinnaś nad sobą zastanowić, bo to jest głupota.
Po drugie jeśli faktycznie Cię tak obgadują wszędzie (w zasadzie bez powodu) i nie chcą z Tobą nawet gadać a co dopiero się godzić to znaczy, że są puste jak większość naszego społeczeństwa i nie ma się czym przejmować.
Po trzecie jeśli brakuje Ci ich tylko dlatego, że Ci nudno to niestety żadna to przyjaźń. Chcesz dobrej rady? Poszukaj sobie kogoś kto faktycznie okaże się prawdziwym przyjacielem na dobre i na złe.
Junior brutalny jak nigdy i ma rację jak nigdy
Szefowa napisał/a: Kup 2 opakowania lodów, bitą śmietanę i wpadnij do nich. Pogadajcie na spokojnie, wyjaśnijcie sobie wszytko.
Szefowa też mogę kupić 2 opakowania lodów, bitą śmietane i wpaść do Ciebie? Bo wczoraj się zezłościłem na Ciebie i wiesz, powyjaśniać trzeba. Aaaa i maliny też kupie | | |
| |
 |
Informacje Dołączyła: 27 Lip 2009
174 RWS Cash
| Wysłany: 31 Mar 2010, 2010 18:43 |
|
| | To ja się dołączę do Was:P | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28822 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Pomógł: 13 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Lip 2009
14870 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Lip 2009
413 RWS Cash
| Wysłany: 1 Kwi 2010, 2010 13:54 |
|
| nezzy napisał/a: POSZŁO O TO, ŻE NIE ZABRAŁAM ICH NA KULIG TYLKO KOGOŚ INNEGO (A TAK NA PRAWDĘ NIE ZABRAŁAM NIKOGO INNEGO TYLKO ONE TAK POMYŚLAŁY)
Ja tam zabrałbym kogo zechce - nikogo to nie powinno interesować
nezzy napisał/a: No a potem to się zaczęło: na n-k wstawiły mi wszędzie opinię 1, zablokowały mnie, powyzywały na portalach które wchodzę... Ahh te opinie na nk...
nezzy napisał/a: w szkole i w rodzinie wszystkim powiedziały... Powiedziały to, że ich nie zaprosiłaś?
nezzy napisał/a: Nie mogę z nimi rozmawiać bo Tylko jak ja z nimi bym porozmawiała to one mają przewagę liczebną i swoje mądrości by zaczęły gadać... No te dwie to może i by jeszcze się chciały pogodzić ale ta trzecia a myślisz że warto rozmawiać z takimi osobami?
nezzy napisał/a: (Michasia0 ubzdurała sobie, że ja jej w paczce nie chciałam... A zbliżają sie wakacje i nudzi mi się...:( Kurcze jakie paczki - nie rozumiem tego. Ja tam mam znajomych, przyjaciół. Nie zdarzyło mi się żebym kogoś wyganiał żeby obok mnei nie chodził itd sialala | | |
| |
 |
| |
| |