| Kochani - co się z Wami dzieje? |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28822 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 13:50 Kochani - co się z Wami dzieje? |
|
| Zauważyłam, że od dłuższego czasu wszyscy popadli w jakiś dziwny marazm. Nic się nikomu nie chce. Z wypowiedziami kiepsko. Kiedy ostatnio były jakaś dyskusja?
Brakuje nam tutaj Waszej chęci, uwagi, zaangażowania!
Proszę Was, weźcie to sobie do serducha! | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 20 razy Dołączył: 06 Lip 2009
12440 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 14:48 |
|
| Szefowa, Ale patrz też na siebie, też strasznie mało tutaj się udzielasz ostatnio, po 5-6 postów dziennie napiszesz tylko, to reszta bierze przykład robi tak samo i masz. Daj nam przykład jak należy pisać. Przypomnieć Ci czasy kiedy sama pisałaś po 100-200 postów dziennie, zakładałaś tematy i się działo? Wtedy było gdzie pisać, co pisać, z kim pisać. Wiadomo że o czasy kiedy był tutaj mike, kiedy junior i ja byliśmy w formie będzie trudno bo wtedy była jednak tutaj niepowtarzalna atmosfera. Ale jednak wtedy mało postów było sensownych a teraz więcej jest na temat wypowiedzi. Patrząc w suche statystyki forum faktycznie marzec jest jakimś słabszym miesiącem ale w zeszłym roku marzec też był gorszym miesiącem od reszty za to kwiecień był najlepszym w historii forum więc trzeba mieć nadzieje ze w tym roku będzie tak samo. | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 13 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Lip 2009
14870 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 17:33 |
|
| Jak co się dzieje? Ja to w robocie siedzę i nie mam czasu. Cóż, trudno się mówi. Jak zaglądam to coś tam ze 2 zdania naskrobię Jak mogę to tu wpadam. Pewnie reszta załogi też ma coś do roboty itd. Nie należy się krzywić tylko cierpliwie poczekać aż się ludziska rozkręcą. Teraz mamy bessę, jeszcze przyjdzie hossa. O Wielkanoc idzie, na Wielkanoc se zrobimy jaja | _________________ Niech gra muzyka i gaz do dechy!!! | | |
| |
 |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2010
313 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 20:10 |
|
| Pisze tyle ile mogę, jak w jakimś temacie nie mam zdania. albo uważam, że jest niepotrzebne to nie piszę Ale postaram się coś więcej pisać | | |
| |
 |
Informacje Wiek: 20 Dołączyła: 31 Sty 2011
2724 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 20:13 |
|
| | Znaczy ten, nie wiem czy mogę wyrazić swoje zdanie, ale przynajmniej dla mnie jest tu teraz trochę taka dziwna atmosfera. W sensie no sama nie wiem jak to powiedzieć. Po prostu od jakiegoś czasu nawet brak ochoty tu zaglądać. A na początku było inaczej. | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28822 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Wiek: 20 Dołączyła: 31 Sty 2011
2724 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 22:04 |
|
| Szefowa napisał/a: Hm.... Czego brakuje?
Nie wiem. Jakiejś może przyjaznej atmosfery. Poza tym czasami głównie życie toczy się tu albo sb albo zabawy. Ale to już marudzenie xd może ludziom zachce się pisać. | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 23 Gru 2010
3250 RWS Cash
| Wysłany: 29 Mar 2011, 2011 22:59 |
|
| mi tam się chce pisać, ale nie ma ciekawych tematów tzn są, ale już się w nich wypowiedziałem, a nikt dalej nic nie pisze więc nie ma dyskusji ale spokojnie, na pewno ta sytuacja się poprawi | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2010
19868 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 23 Gru 2010
3250 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Dołączyła: 05 Lut 2011
3907 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2011, 2011 10:33 |
|
| Coś się chyba dzieje, bo teraz wchodzę, a tu znowu 3 posty tylko ale rzeczywiście, ja jak wchodzę to tylko chyba w tematach spamerskich się coś pisze, a czegoś nowego nie chce się rozpoczynać. | _________________ RUDA CZYNI CUDA ! | | |
| |
 |
Informacje Wiek: 21 Dołączył: 20 Mar 2011
344 RWS Cash
| Wysłany: 30 Mar 2011, 2011 12:24 |
|
| A mi nie opowiada jakość pisania postów nieraz machnę długiego i sensownego a tu dup - jedno bezsensowne zdanie. Więc po co dyskutować w ten sposób? Postów ogólnie bardzo mało tu jest i brak jakiś ciekawych tematów. | _________________ Są takie miejsca, do których nie należy zapuszczać się myślami, ale one i tak tam podążają. - H. Coben | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 9 razy Dołączyła: 10 Sty 2010
5394 RWS Cash
| Wysłany: 2 Kwi 2011, 2011 18:01 |
|
| Wiem, ze temat nie jest z tych najnowszych i najgorętszych, ale mi się pojawił jeszcze na pierwszej stronie nieprzeczytanych, wiec swoje grosze dorzucę
Wiem, ze mozecie mi powiedzieć ze jak mi sie nie podoba to won, że narzekam i marudze bez powodu.. alee..
Na forum naprawdę wytworzyła się jakaś dziwna, nieprzyjemna atmosfera. Poly tez to w koncu zauważyła... Trudno mi to jakoś zdefiniować, może mówię tak tylko dlatego, ze juz na tym forum się wypalilam, ze nie ma tu już na mnie popytu chociaż nie wiem czy takowy w ogóe był Kiedys nawet z chęcią tu wchodziłam ,nie było chyba dna zeby mnie nie było, teraz jakaś ohyda mnie bierze jak przegladam zakładki i widze link do RWSów..
Tak, już widze następny post "wyp....laj wiedźmo"
Ale zróbcie coś z tym, byliscie zajebistym forum, lepszego nie widziałam, onlajnowską rodzina Nie wiem, czasy się zmnieniają, fora zapewne też; moze tak jak teraz jest lepiej, moze tylko ja nie umiem sie wpasować, moze tylko ja jestem zaściankowa i skostniała, może forum prze do przodu i się rozwija, jest teraz cool i modern
A... i tematy sa ciekawe, jak nie ma mozna załozyc.. problem w tym, ze nikomu się nie chce pisać... sb wystarczy ;P | _________________ "Dalej! Żwawo! Hasa! Hej! Buchaj ogniu! Kotle wrzej!" | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 13 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Lip 2009
14870 RWS Cash
| Wysłany: 2 Kwi 2011, 2011 20:19 |
|
| | No dobra fajnie pięknie. Coś zmienić trzeba na pewno. Jedno pytanie się nasuwa: ale na czym polega ta dziwna, nieprzyjemna atmosfera? | _________________ Niech gra muzyka i gaz do dechy!!! | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 20 razy Dołączył: 06 Lip 2009
12440 RWS Cash
| Wysłany: 2 Kwi 2011, 2011 20:51 |
|
| junior napisał/a: na czym polega ta dziwna, nieprzyjemna atmosfera?
Może na tym że ludzie którzy Tworzyli "dawne" RWS się zmienili? Ty nie jesteś tym samym juniorem co rok temu, Szefowa nie jest tą samą Szefowa, ja nie jestem tym samym mną, jeszcze jednego który wg mnie miał wkład w to co tu się działo i tą niepowtarzalną atmosferę tego miejsca mike'a nie ma wcale. Więc siłą rzeczy ta, jak to cerise nazwała "onlajnowską rodzina" się rozleciała. Wtedy byliśmy małą grupką na forum który była na swój sposób zintegrowana. Do tego że głowni sprawcy zamieszania się po prostu zmienili doszło odejście z forum wielu ludzi który też wiele tutaj wkładali, przyszli inni ale nie poczuli już tego klimatu "onlajnowska rodzina" i powstał taki dystans między tą starą grupą a nowymi i dlatego też mogą czuć się dziwnie. | | |
| |
 |
| |
| |