| Kto według was jest bardziej podatny na zdradę? | | Autor | Wiadomość | Informacje Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2010
19868 RWS Cash
| Wysłany: 9 Lut 2012, 2012 14:57 |
|
| Twój Wróg napisał/a: Kto według was jest bardziej podatny na zdradę? Kobieta czy mężczyzna? Spotkaliście się kiedyś w swoim życiu z czymś takim? Nie mam pojęcia, kto jest bardziej podatny na zdradę, bo robią to zarówno jedni jak i drudzy! Jeżeli jakaś kobieta zostanie zdradzona, to powie na facetów,że tylko oglądaliby się za kobietami i czekali na okazję, której na pewno nie przepuszczą - czują się wtedy tacy męscy, jeśli mężczyzna zostanie zdradzony, to powie, że kobiety są dziwne i same nie wiedzą czego chcą - takie kuwy. No sorry, ale taka prawda! To chyba zależy od osobowości, potrzeb, a może nawet hobby - nie zawsze są jakieś racjonalne przyczyny!
Twój Wróg napisał/a: Często słyszałem, że są pewne kobiety które kręci, podnieca wręcz, zdobywanie cudzych facetów, i zrobią wszystko by tego czy innego zajętego zdobyć. nie wiem, nie znam osobiście takiego przypadku, ale nie zdziwiłabym się, bo baby są czasami naprawdę wredne - zazdrosne i potrafią zrobic wiele, by osiągnąć 'sukces'. | _________________ no bo ten... | | | | |  | Informacje Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2012 Posty: 761
3416 RWS Cash
| Wysłany: 1 Kwi 2012, 2012 13:26 |
|
| | Myślę, że to zależy od charakteru osoby. Są kobiety i mężczyźni dla których nie liczy się nic i nikt prócz swojej miłośc,i i choćby nie wiadomo jaka okazja się przytrafiła to nie zdradzą. A są ludzie którzy myślą w inny sposób i robią co chcą często krzywdząc przy tym bliskich. Nie wiem kto jest bardziej podatniejszy. Mam wrażenie, że mężczyźni częściej zdradzają. | _________________ Na wspólną radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustające sobą zadziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram CIEBIE. | | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 184 Odpowiedzi: 16 Odwiedzin z google: 60 |
| Podobne Tematy | | Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |  | Czym jest według dzieci GOSPODARKA NARODOWA Głęboko ukryty budżet mocno powiązany z bankomatem. 8-) | Szefowa | Humor | 0 | 6 Lip 2009, 2009 18:46  Szefowa |  | Kobiety bardziej szanują samochód | Szefowa | Motoryzacja | 6 | 5 Mar 2011, 2011 23:55  poly |  | Zima a chęć na bardziej kaloryczne jedzenie | Szefowa | Kulinaria | 28 | 9 Lut 2012, 2012 21:52  Aisak |  | Czy puszyste może być jeszcze bardziej puszyste? | szarak | Hyde Park | 7 | 28 Kwi 2010, 2010 18:53  ence pence |  | ŚLUB według dzieci "Oni są trochę oczadziali tą miłością" | Szefowa | Humor | 0 | 5 Lip 2009, 2009 12:20  Szefowa |  | KONKURENCJA według dzieci Posłuchajcie wypowiedzi 7-letniego chłopca, który od 3 lat ma dziewczynę. :D | Szefowa | Humor | 0 | 6 Lip 2009, 2009 18:43  Szefowa |  | PESYMIŚCI według dzieci Sprawdźcie, czy nie jesteście wymoczkami. Jakby co, to psycholicy są. ;] | Szefowa | Humor | 1 | 5 Lip 2009, 2009 21:14  szarak |  | PRZYJAŹŃ według dzieci Zobaczcie czym różni się damska przyjaźń od męskiej. :) | Szefowa | Humor | 1 | 5 Lip 2009, 2009 21:16  szarak |  | ODWAGA według dzieciaczków "To jest prawdziwa odwaga, bo się nie boi mamy" :D | Szefowa | Humor | 1 | 15 Lip 2009, 2009 08:32  stonic4 |  | KINO według dzieciaczków "Udawanie Słonia, bo jak ktoś musi być trąbą, a to nie jest takie łatwe. " Tylko nie odleć | Szefowa | Humor | 0 | 6 Lip 2009, 2009 19:37  Szefowa | Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - | |
|