| Problem z facetem - o co mu chodziło? |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 12 Gru 2011 Posty: 3
30 RWS Cash
| Wysłany: 12 Gru 2011, 2011 14:54 Problem z facetem - o co mu chodziło? |
|
| witam Chcialabym was prosic o opinie. Znam od 2 lat pewnego chlopaka. Pracowalismy razem w Holadni, tam byl poczatek naszej znajomosci. On wiele razy pytal czy bedziemy para ale ja nie bylam pewna co do niego czuje. W krotce potem on wyjechal do Angli, nie mielismy wogle kontaktu przez pare miesiecy i pewnego dnia zadzwonil. Nasz kontakt znowu sie odbudowal, ja pojechalam tez do Anglii i sie zaczelismy znowu spotykac. Po jakims czasie znowu zapytal czy bedziemy razem ale moja odpowiedz byla taka sama, niedlugo potem pojechalam do pracy do Szkocji i pozostal nam kontakt tylko przez gadu. On czesto prosil o spotkanie ale przez kolejne pare miesiecy nie udalo nam sie spotkac. Wtedy jego postawa sie zmienila, stal sie bardzo nie mily w stosunku do mnie , wiecznie sie klocilismy az w koncu napisal ze jak nie mam zamiaru sie z nim spotkac to nie chce mnie juz wogle znac i zablokowal na gg. Wiec zadzwonilam do niego po paru tygodniach ,pytajac sie czy nadal chce sie spotkac, na spotkaniu jednak on byl bardzo obrazony i oburzony, praktycznie stale mi cos wyrzucal. Udalo sie nam tak jakby znowu pogodzic, on dzwonil pozniej pare razy znowu czy sie spotkamy ale minely kolejne miesiace i po raz kolejny to samo. Zazwonilam do niego i mowilam ze wracam do Polski, obronic magisterke i ze ogolnie raczej nei mam zamiaru wracac. W takim wypadku zgodzil sie spotkac, jednak nasze spotkania byly inne niz poprzednie bo sie calowalismy, on wtedy zasugerowal ze skoro nie bedziemy sie juz nigdy wiecej widziec to mozemy isc razem do lozka ale nie zgodzilam.Juz od paru tygodni nie mamy zadnego kontaktu ze soba. Teraz zastanawia mnie czy przez ten caly czas chodzilo mu tylko o seks. | | | Ostatnio zmieniony przez Szefowa 12 Gru 2011, 2011 23:44, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 |
Informacje Dołączyła: 18 Paź 2011
2436 RWS Cash
| Wysłany: 12 Gru 2011, 2011 18:01 |
|
| | Mi sie wydaje, że facet po prostu chciał być z Tobą na początku, ale widział, że Ty odrzucasz tak jakby jego zaloty i nie chcesz się spotykać itd, a związek jaki by nie był trzeba pielęgnować. Więc to normalne, że facet czuł się wykorzystany i odepchnięty. Zresztą jak Ty byś się czuła na jego miejscu. Myślę, że powinniście wcześniej sprawę postawić jasno i pogadać z nim czy cos z tego będzie czy nie. Tak to on nie wiedział na czym stoi i Ty też nie wiedziałaś. Co do tego łóżka to facet zachował sie beznadziejnie, ale myślę, że na pewno nie chodziło mu tylko o seks. Zresztą sama się zastanów czy dla Ciebie to była tylko zabawa czy chciałas aby coś z tego wyszło. | _________________ Nie bój się czynić wielkiego kroku, gdy to wskazane. Nie da się pokonać przepaści dwoma krokami. | | |
| |
 |
30 RWS Cash
| Wysłany: 12 Gru 2011, 2011 18:35 |
|
| widywalismy sie pare dni przed moim wyjazdem, co chwile tylko calowalismy sie, ja go odpychalam ale i tak calowalam a on stale to samo powtarzal... ,,naprawde dam ci spokoj, tylko chodzmy do lozka po tym wszystkim co przeszlismy,, on myslal ze ja tego wlasnie chce uslyszec chyba...kiedy ja zawsze chcialam abysmy byli razem ale duzo nas roznilo, do tego szlismy w innym kierunku a ja nie lubie sie angazowac. W sumie w ostatniej minucie wtedy powiedzial..,,moze dalibysmy jeszcze sobie szanse,, no ale ja juz nie wiedzialam czy mowil to przez pryzmat tego seksu czy nadal cos czul... Zastanawialam sie czy do niego nie napisac. Nie chcialabym zeby to sie tak skonczylo ale jesli jemu juz na mnie nie zalezy, i chyba tego wlasnie balabym sie uslyszec dlatego znajac siebie nie zadzwonie wiec nie ma sensu juz zawracac sobie tym glowy. | | |
| |
 |
Informacje Dołączyła: 18 Paź 2011
2436 RWS Cash
| Wysłany: 12 Gru 2011, 2011 19:26 |
|
| Napisz do niego i po prostu spytaj czym dla niego był ten związek i te spotkania. Nie ma sensu sie domyślać i snuć spekulacji. Napisz do niego i wszystko będzie jasne. | _________________ Nie bój się czynić wielkiego kroku, gdy to wskazane. Nie da się pokonać przepaści dwoma krokami. | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2010
19868 RWS Cash
| Wysłany: 12 Gru 2011, 2011 22:25 |
|
| agnieszkaz19 napisał/a: koncu napisal ze jak nie mam zamiaru sie z nim spotkac to nie chce mnie juz wogle znac i zablokowal na gg skoro napisał, ze nie chce..odpuścił!
agnieszkaz19 napisał/a: zasugerowal ze skoro nie bedziemy sie juz nigdy wiecej widziec to mozemy isc razem do lozka bardzo profesjonalne zachowanie z jego strony
nad czym Ty się dziewczyno zastanawiasz? Palant i tyle - przynajmniej moim zdaniem! Zaproponował Ci seks na zakończenie znajomości <olaboga> najlepiej daj sobie spokój! | _________________ no bo ten... | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28840 RWS Cash
| Wysłany: 12 Gru 2011, 2011 23:35 |
|
| Czytając Twój pierwszy post miałam jeszcze wątpliwości... Myślałam, że to przez to, że wcześniej mu zależało.
Ale po przeczytaniu tego:
agnieszkaz19 napisał/a: widywalismy sie pare dni przed moim wyjazdem, co chwile tylko calowalismy sie, ja go odpychalam ale i tak calowalam a on stale to samo powtarzal... ,,naprawde dam ci spokoj, tylko chodzmy do lozka po tym wszystkim co przeszlismy,, wszystko jest dla mnie jasne. Chciał tylko jednego. | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
Informacje Wiek: 22 Dołączył: 31 Paź 2009
1381 RWS Cash
| Wysłany: 13 Gru 2011, 2011 00:04 |
|
| Nie szukaj sobie nigdy faceta za granicą To nie najlepszy pomysł, doskonale Ciebie rozumiem jak doskwiera samotność będąc dłuższy czas na obczyźnie samotnie, ale takie znajomości nigdy nie są na dłuższą metę dobre. Facet zapewne chciał czegoś więcej,a Ty nie, może i się zakochał, ale skoro tyle razy go odrzucałaś to dał sobie siana. Pod koniec w akcie rezygnacji już zaczął myśleć tylko ptaszkiem, smutne ale tak jest, a Ty skoro wróciłaś do PL już, to zapomnij o nim i znajdź sobie porządnego chłopa w ojczyźnie | _________________
 | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28840 RWS Cash
| Wysłany: 13 Gru 2011, 2011 00:24 |
|
| | Ninja, ach ta ojczyzna! "Ile cie trzeba cenic ten tylko się dowie..." | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
Informacje Wiek: 22 Dołączył: 31 Paź 2009
1381 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 17 Maj 2011
6916 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Dołączył: 29 Sie 2011
2185 RWS Cash
| Wysłany: 13 Gru 2011, 2011 10:20 |
|
| Z tym Twoim tematem jest jak z Trolololo! Gdzie nie spojrzysz jest po prostu wszędzie! :> Za miesiąc Dariusz będzie to grał w Trudnych Sprawach | | |
| |
 |
30 RWS Cash
| Wysłany: 14 Gru 2011, 2011 21:07 |
|
| | lol im wiecej ludzi tyle opinii lol ale trzeba przyznac ze kobiety sa skomplikowane. W moim wypadku to np. chodzi raczej o swiadomosc, chcialam wiedziec dlaczego tak sie zachowal, moze wlasnie dlatego ze znalam go dluzej niz innych kolegow. Nie kocham go czy cos ale zalezy mi na jego przyjazni chociaz wydaje sie juz byc nie mozliwa. | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 17 Maj 2011
6916 RWS Cash
| Wysłany: 15 Gru 2011, 2011 13:47 |
|
| Cytat: lol im wiecej ludzi tyle opinii lol ale trzeba przyznac ze kobiety sa skomplikowane. Im więcej nie znaczy zawsze lepiej ' lol ' ^^ | _________________ Friends don't let friends drink friends.
Tabloidowe emocje, masowy eskapizm | | |
| |
 |
| |
| |