Przesunięty przez: Szefowa 18 Lut 2011, 2011 21:37 | Prostytucja czy puszczalstwo? |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 12 Lut 2011
2359 RWS Cash
| Wysłany: 18 Lut 2011, 2011 10:01 Prostytucja czy puszczalstwo? |
|
| | Co o tym sądzicie?Czy jest to dla Was gorszące?Jeśli tak to co gorzej wygląda prostytucja czy puszczalstwo? | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28840 RWS Cash
| Wysłany: 18 Lut 2011, 2011 21:36 |
|
| Sama nie wiem co jest gorsze. Prostytucja jest niejako zawodem, nazywa się tutaj już rzeczy po imieniu. No i pojawiają się już pieniądze.
A puszczalstwo? Sama nie wiem jak to dobrze zdefiniować. Na pewno jest nim zabawianie się z kimś innym na każdej imprezie albo też dawanie d*** za nowe spodnie czy kosmetyki. | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
Informacje Dołączył: 31 Sty 2011
1726 RWS Cash
| Wysłany: 18 Lut 2011, 2011 21:44 |
|
| | Jakos srednio mnie interesuje co ktos robi ze swoja dupa niezaleznie od tego czy bierze za to pieniadze czy nie. A dlaczego mialoby mnie gorszyc, przeciez nie robia tego na moich oczach. | | |
| |
 |
Informacje Dołączyła: 12 Lut 2011
2359 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Cze 2010
2949 RWS Cash
| Wysłany: 19 Lut 2011, 2011 09:02 |
|
| Prostytutki mają przynajmniej jakiś zysk z tego, co robią.
Ale generalnie mało obchodzi mnie, kto co robi ze swoim ciałem. Każdy jest sam kowalem swojego losu. Niejednokrotnie te, które starają się używać życia jak tylko się da, żałują w pewnym momencie, że tak lekko podchodziły do tych spraw. | _________________ "Ty jesteś, wiem, już nie bajką, nie snem Ale jesteś prawdziwy, jak ja..." | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Lip 2010
19868 RWS Cash
| Wysłany: 20 Lut 2011, 2011 20:14 |
|
| Prostytucja to nie jest taki zły zawód - masz kasę, podatki Cię omijają...szkoda tylko, że szastasz swoim ciałem...ale masz z tego pożądane efekty - a jeżeli kogoś to satysfakcjonuje, to już w ogóle...ae przede wszystkim liczy się kasa. I tak kobiety w tej dziedzinie zawsze będą uważane za gorsze..a przecież męska prostytucja tez istnieje..hmm... Co do puszczalstwa - nie ogarniam, jak można dla sportu uprawiać seks z każdym facetem/kobietą - często nastolatkowie!! I tutaj tak samo - jeżeli kobieta oddaje swoje ciało dla czystej zabawy i idzie do łóżka co chwilę z innym mężczyzną, nazywana jest w sekundzie "puszczalską", "wywłoką", "ladacznicą" itd, a mężczyzna - honorowy, bo przespał się z większa ilością kobiet - no hello!!
Ponadto, nie wiem dlaczego, ale ja nawet skłonna bym była by przyrównać te zjawiska do siebie, takie to jakby nie było - synonimy - jak się prostytuujesz, to także się puszczasz...zawsze coś z tego masz, kolejna "osoba do kolekcji", albo "kasa", "ciuch" | _________________ no bo ten... | | |
| |
 |
Informacje Wiek: 23 Dołączyła: 27 Lut 2011
1371 RWS Cash
| Wysłany: 27 Lut 2011, 2011 22:44 |
|
| Bardziej gardze prostytutkami. Robią to za pieniądze. Nie szanują siebie, swojego ciała
puszczalska uprawia sex bo lubi.. | _________________ "Nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie..." | | |
| |
 |
Informacje Wiek: 19 Dołączyła: 24 Lut 2011
3081 RWS Cash
| Wysłany: 28 Lut 2011, 2011 16:59 |
|
| | Jak dla mnie gorsze jest puszczalstwo, prostytutka tak zarabia na zycie, moze inaczej nie moze, bardziej to do mnie dociera niz puszczalstwo. Co do puszczalstwa to nie szanuje osob ktore na kazdej imprezie kochaja sie z innym chlopakiem, albo robia to dla nowej pary butow chociaz maja w szafie ich sporo, robia to nie wiem, moze z powodu presji otoczenia. | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 10 Cze 2011
1432 RWS Cash
| Wysłany: 13 Cze 2011, 2011 20:29 |
|
| | Prostytucja to zawód, a puszczalstwo to cecha charakteru ; ] może nabyta podczas rozwijania się w świecie, a może chęć szybkiego wzbogacenia się... jedno z dwojga, gorzej jak jedno z drugim się łączy... wtedy wychodzi coś bliżej nieokreślonego zwane potocznie "galerianką" ewentualnie polecam na jutubie filmik pt: "nie jesteśmy puszczalskie" | _________________ Śmiesz wątpić ? | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 23 Gru 2010
3250 RWS Cash
| Wysłany: 13 Cze 2011, 2011 20:40 |
|
| dla mnie prostytucja nie jest zła, puszczalstwo też nie często to określenie tyczy się kobiet, a co jak facet zmienia dziewczyny jak rękawiczki i z każda sypia ? na to uwagi się już nie zwraca
wiadomo, że trzeba się szanować, ale każdy żyje jak chce, ktoś się puszcza, proszę bardzo, nie mam zamiaru tęgo potępiać, trzeba dbać o siebie nie o innych | | |
| |
 |
1432 RWS Cash
| Wysłany: 13 Cze 2011, 2011 20:47 |
|
| | wiesz co, jeśli nie jest dla Ciebie zła prostytucja ani puszczalstwo to jest zwyczajne powiedzenie "róbta co chceta" czyli zwyczajne przyzwolenie, ciekaw jestem czy tak samo swobodną ręką byś na to przyzwolił gdyby ( nie daj Boże) któreś z Twoich dzieci tak zaczęło postępować... | _________________ Śmiesz wątpić ? | | |
| |
 |
3250 RWS Cash
| Wysłany: 14 Cze 2011, 2011 12:26 |
|
| dlaczego mamy opowiadać za innych? i ich osądzać?
co do moich dzieci, jeśli by tak zrobiły, na pewno bym ich nie potępiał, inaczej można rozwiązać takie sprawy, każdy niech zajmie się swoim życiem i pomaganiem innym, a nie osądzaniem, a świat będzie lepszy | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28840 RWS Cash
| Wysłany: 14 Cze 2011, 2011 22:04 |
|
| patorek napisał/a: co do moich dzieci, jeśli by tak zrobiły, na pewno bym ich nie potępiał, inaczej można rozwiązać takie sprawy, każdy niech zajmie się swoim życiem i pomaganiem innym, a nie osądzaniem, a świat będzie lepszy Nie potępiałbyś ich? Pozawalałbyś na takie coś? | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
3250 RWS Cash
| Wysłany: 14 Cze 2011, 2011 23:24 |
|
| najpierw trzeba zacząć od tego dlaczego ludzie dopuszczają się prostytucji? na pewno dla przyjemności tego nie robią, więc z mojej strony nie byłoby potępiania tylko pomoc
jeśli chodzi o puszczalstwo, tutaj temat nie jest prosty, bałbym się że moje dziecko złapie jakaś chorobę przez liczne stosunki, myślę że odpowiednia i umiejętna rozmowa by wystarczyła , tutaj też jest ważny powód, dlaczego ktoś się puszcza, bo powodów może być mnóstwo | | |
| |
 |
1432 RWS Cash
| Wysłany: 15 Cze 2011, 2011 15:57 |
|
| | patorek prostytucja to zawód, najstarszy bo najstarszy ale mimo wszystko zawód. Jak już ktoś wpadnie w ten zawód, i ma z tego nie małe korzyści to byłbym w stanie pokusić się o stwierdzenie że poniekąd mu się to podoba. Bo ma za to kase, szybką łatwą kasę. Jeżeli chodzi o puszczalstwo, zwykła cecha charakteru której dana osoba nabywa pod wpływem bodźców ze świata, rówieśników, głupiej mody...( kto ile zaliczy partnerów, jakich to nie miał doznać etc.) | _________________ Śmiesz wątpić ? | | |
| |
 |
| |
| |