| Przyjaciel | | Autor | Wiadomość | Informacje Dołączył: 21 Sie 2010
0 RWS Cash
| Wysłany: 21 Sie 2010, 2010 21:31 |
|
| Kapral Majorka napisał/a: Ale przecież koledze nie powiesz że masz płaskostopie bo wszyscy będą się śmiali, kolega moze i wysmieje. przyjaciel zachowa dla siebie, ten prawdziwy oczywiscie | | | | |  | Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15949 RWS Cash
| Wysłany: 21 Sie 2010, 2010 21:37 |
|
| A ja wolę faceta jako kumpla. Świetnie się z nim dogaduję. Czasami mam wrażenie , że nawet lepiej niż z dziewczynami (może to dlatego, że od małego z bratem i miałam większość kolegów ) W ogóle jakoś prędzej zaufam osobnikowi płci męskiej Co jest dobre? Chłopak potrafi człowieka no hmm "zdołować", po prostu mam wrażenie, że większość facetów jest zdeeecydowanie bardziej bezpośrednia i prawdomówna niż kobiety.. Jeśli o mnie chodzi to jest to jedna z tych rzeczy, które sobie cenię najbardziej. Jeżeli jest źle - uświadom mi, że jest źle (co wcale nie wyklucza pocieszenia etc ), ale nie wmawiaj, że wszystko jest okej (tak jak to robi większość dziewczyn). Koledzy powiedzą mi wprost " słuchaj, to robisz głupio, to niefajnie, a tamto jest chore", a czasami nawet powydzierają się. I za to im dziękuję . A dziewczyny? "nie przejmuj się, wszystko jest okej, dobrze zrobiłaś " (a ja i tak wiem, że zrobiłam coś idiotycznego). No i po co mi taka nieprawda? | _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | | | |  | Informacje Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Lip 2009
413 RWS Cash
| Wysłany: 21 Sie 2010, 2010 23:43 |
|
| | Buka, Faceci podzielają Twoje zdanie ? xd | | | | |  | Informacje Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 29 Sty 2010
15949 RWS Cash
| Wysłany: 22 Sie 2010, 2010 07:09 |
|
| Cytat: Buka, Faceci podzielają Twoje zdanie ? xd Hmm, podzielają, tzn? Czy uważają tak jak ja , że facet to lepszy przyjaciel?:P Nie wiem Wiadomo też, że nie zastąpię nikomu męskiego kumpla Czy uważają , że ja nadaję się do kumplowania z nimi? Chyba tak, skoro mam więcej kumpli facetów niż dziewczyn, którzy ze mną 'wytrzymują' i nie marudzą, a nasze relacje można by nazwać przyjacielskimi
| _________________ Co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a Ty akurat dostaniesz czkawki ?? | | | | |  | Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28840 RWS Cash
| Wysłany: 22 Sie 2010, 2010 14:04 |
|
| Buka napisał/a: A ja wolę faceta jako kumpla. Świetnie się z nim dogaduję. Czasami mam wrażenie , że nawet lepiej niż z dziewczynami (może to dlatego, że od małego z bratem i miałam większość kolegów  ) W ogóle jakoś prędzej zaufam osobnikowi płci męskiej ![;] ;]](images/smiles/perfidny.gif) Co jest dobre? Chłopak potrafi człowieka no hmm "zdołować", po prostu mam wrażenie, że większość facetów jest zdeeecydowanie bardziej bezpośrednia i prawdomówna niż kobiety.. Jeśli o mnie chodzi to jest to jedna z tych rzeczy, które sobie cenię najbardziej. Jeżeli jest źle - uświadom mi, że jest źle (co wcale nie wyklucza pocieszenia etc ), ale nie wmawiaj, że wszystko jest okej (tak jak to robi większość dziewczyn). Koledzy powiedzą mi wprost " słuchaj, to robisz głupio, to niefajnie, a tamto jest chore", a czasami nawet powydzierają się. I za to im dziękuję  . A dziewczyny? "nie przejmuj się, wszystko jest okej, dobrze zrobiłaś " (a ja i tak wiem, że zrobiłam coś idiotycznego). No i po co mi taka nieprawda? Wiesz, coś w tym jest. | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | | | |  | Informacje Wiek: 22 Dołączyła: 17 Lip 2010
0 RWS Cash
| Wysłany: 22 Sie 2010, 2010 17:29 |
|
| Masz rację z tymi kobietami. Często nawet sama tak robiłam. Teraz za kumpla mam faceta, kiedy chcę pogadać biegnę do niego. Zawsze nawet jak nie ma czasu to posłucha marudzenia i doradzi. I to jak. Za to go uwielbiam. Z kumpelą też mam tak teraz, że częściej mi powie, że źle robię. Już to słyszę za godzinę. Aż się boję. | | | | |  | Informacje Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 17 Maj 2011
6916 RWS Cash
| Wysłany: 26 Mar 2012, 2012 21:25 |
|
| Już chyba szybciej facet, kobiety są cholernie mściwe, za dużo plotkują, prowokują i nie lubię ich no. | _________________ Friends don't let friends drink friends.
Tabloidowe emocje, masowy eskapizm | | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 499 Odpowiedzi: 21 Odwiedzin z google: 65 |
Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | |
|