Przesunięty przez: Szefowa 19 Sty 2012, 2012 19:50 | Śniadanie | | Autor | Wiadomość | Informacje Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 17 Maj 2011
RWS Cash
| Wysłany: 18 Sty 2012, 2012 11:51 Śniadanie |
|
| Właśnie jem sobie śniadanko i pomyślałam, że założę o nim wątek.
Zasady racjonalnego żywienia mówią iż śniadanie jest bardzo ważne i każdy powinien się do niego przyzwyczaić. Z własnego przykładu wiem, że nie każdy ma ochotę przed szkoła, czy pracą jeść śniadanie. Osobiście jednak nauczyłam się, że jego spożycie nie jest wcale złe.
A jak jest z Wami ? Jadacie śniadania? Co lubicie zjeść na takie śniadanie? Jadacie wg. zasady zaczynam dzień od węglowodanów a kończę na białkach?
//Dubelek tematu Twoje śniadanie | _________________ Friends don't let friends drink friends.
Tabloidowe emocje, masowy eskapizm | | | Ostatnio zmieniony przez Szefowa 19 Sty 2012, 2012 19:49, w całości zmieniany 2 razy | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 73 Odpowiedzi: 0 Odwiedzin z google: 18 |
Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | |
|