| Wszystko co chciałabym zmienić. ;p |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Pomogła: 4 razy Dołączyła: 27 Sty 2010
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 12:44 Wszystko co chciałabym zmienić. ;p |
|
| Z rozmowy na gg z mike wyszło, że pasuje rozruszać forum więc postanowiłam wypisać tutaj wszystko co mi się nie podoba i chciałabym zmienić.
1. Wysypisko i linkownia zdecydowanie w dół, to odstrasza na dzień dobry. 2. Skąd ten regulamin? 3. Wydarzenia w dół, są wrażniejsze rzeczy niż ploteczki ze świata gwiazd. 4. Są takie dwa głowne fora: kawiarenka i ciekawostki społeczeństwo... A nawet styl życia. Trzeba je jakoś ładnie pozmieniać, bo w istocie for mnóstwo a nie ma gdzie tematu napisać, bo człowieka od razu odrzuca, mówie to jako nowy uzytkownik. Np. Kawiarenka to powinny być luźne tematy typu gry, zabawy, humor, plotki, ploteczki, wydarzenia ze świata itp. I one mogły by na dole siedzieć, do tego dorzucamy linkownie i wysypisko na samiutki dół i mamy spokój. Bo tak się prezentuje OK. Itd. 5.Zmniejszenie liczby for, dublują się tylko z innymi nazwami hyde park i gry i zabawy to to samo i po co dwa? no właśnie... A tak naprawdę w hyde parku jest okrutny misz masz, który trzeba do porządku doprowadzić. 6. Fotografia i podróźe zwaliły mnie z nóg... Co to do kurczaczka ma wspólnego???
Jest tego więcej... I chętnie bym się tym zajeła, trzeba to forum rozruszać. | | |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28866 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 13:34 |
|
| Sorbitol napisał/a: 1. Wysypisko i linkownia zdecydowanie w dół, to odstrasza na dzień dobry. No z tym mogę się zgodzić. Początkowo było to na dole.
Sorbitol napisał/a: 2. Skąd ten regulamin? Z innego regulaminu. Ale przecież można zgłaszać swoje sugestie. A poza tym prawda jest taka, że mało kto czyta regulamin przy rejestracji.
Sorbitol napisał/a: 3. Wydarzenia w dół, są wrażniejsze rzeczy niż ploteczki ze świata gwiazd. Również bardzo chętnie to przesunę.
Sorbitol napisał/a: 4. Są takie dwa głowne fora: kawiarenka i ciekawostki społeczeństwo... A nawet styl życia. Trzeba je jakoś ładnie pozmieniać, bo w istocie for mnóstwo a nie ma gdzie tematu napisać, bo człowieka od razu odrzuca, mówie to jako nowy uzytkownik. Np. Kawiarenka to powinny być luźne tematy typu gry, zabawy, humor, plotki, ploteczki, wydarzenia ze świata itp. I one mogły by na dole siedzieć, do tego dorzucamy linkownie i wysypisko na samiutki dół i mamy spokój. Bo tak się prezentuje OK. Itd. 5.Zmniejszenie liczby for, dublują się tylko z innymi nazwami hyde park i gry i zabawy to to samo i po co dwa? no właśnie... A tak naprawdę w hyde parku jest okrutny misz masz, który trzeba do porządku doprowadzić. Z tym tak średnio się zgadzam.
Sorbitol napisał/a: Fotografia i podróźe zwaliły mnie z nóg... Co to do kurczaczka ma wspólnego??? A nie ma? No jakby się uprzeć, to można tyle wspólnych cech wymyślić, że głowa boli. A dział ten powstał z szybkiego łączenia for. | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | |
| |
 |
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 13:57 |
|
| Cytat: A nie ma? No jakby się uprzeć, to można tyle wspólnych cech wymyślić, że głowa boli. A dział ten powstał z szybkiego łączenia for.
ja fotografuje i mnie to w serce kole, bo fotografia to nie tylko fotki z innych krajów. | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 06 Wrz 2009
160 RWS Cash
| |
| |
 |
Informacje Pomogła: 24 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28866 RWS Cash
| |
| |
 |
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 14:00 |
|
| mike napisał/a: Zuś jest fotografką z nią lepiej na ten temat nie dyskutować _________________
Dziękuję za poparcie. Licze, że się uda coś z tym zrobić, bo aż niemiło się patrzy takim ludziom jak ja na to. A wierzcie mi-takich nie brakuje. | | |
| |
 |
Informacje Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Lip 2009
413 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 14:39 |
|
| Sorbitol napisał/a: 1. Wysypisko i linkownia zdecydowanie w dół, to odstrasza na dzień dobry. jest,
Sorbitol napisał/a: a. Trzeba je jakoś ładnie pozmieniać, bo w istocie for mnóstwo a nie ma gdzie tematu napisać, bo człowieka od razu odrzuca, mówie to jako nowy uzytkownik. Np. Kawiarenka to powinny być luźne tematy typu gry, zabawy, humor, plotki, ploteczki, wydarzenia ze świata itp. I one mogły by na dole siedzieć, do tego dorzucamy linkownie i wysypisko na samiutki dół i mamy spokój. Bo tak się prezentuje OK. Itd.
Dawaj propozycje;] Linkownie bym najchętniej skasował
Cytat: 5.Zmniejszenie liczby for, dublują się tylko z innymi nazwami hyde park i gry i zabawy to to samo i po co dwa? no właśnie... A tak naprawdę w hyde parku jest okrutny misz masz, który trzeba do porządku doprowadzić. Już dawno o tym mowiłem;] Hydepark gry i zabawy bym połączył w jedno | | |
| |
 |
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 14:42 |
|
| KapRal, masz małą siłę przebicia bo mnie sluchają bardziej. Wieczorem kolejne propozycje | | |
| |
 |
160 RWS Cash
| |
| |
 |
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 14:44 |
|
| mike napisał/a: KapRal napisał/a: Już dawno o tym mowiłem;] Hydepark gry i zabawy bym połączył w jedno haha wiedziałem, że w końcu ktoś Ci dogodzi
Lubię dogadzać ludziom ;p | | |
| |
 |
Informacje Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Lip 2009
413 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 14:59 |
|
| | Czyli scalać hydepark i gry i zabawy? | | |
| |
 |
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 20:54 |
|
| | KapRal, tak... Robić toooo! | | |
| |
 |
Informacje Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Lis 2009
471 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 21:17 |
|
| a gdzie post Juniora?? był asz taki do wycięcia??
bo nie wierze, ze tu nie napisał
zmiany zmiany!! lubimy zmiany | _________________ widzę i obserwuję
 | | |
| |
 |
0 RWS Cash
| Wysłany: 27 Sty 2010, 2010 21:18 |
|
| Nic nie napisął, bo nie chce ze mną współpacować. | | |
| |
 |
160 RWS Cash
| Wysłany: 29 Sty 2010, 2010 09:57 |
|
| dobrze. musimy jeszcze przedyskutować temat skórki. jak znajdę trochę więcej czasu to zapodam ankietę na jakiś tydzień. tam będziemy rozmawiali na ten temat.
nie wiem czy obecne nie są zbyt ciemne. powinno być też coś jasnego do wyboru chyba. jedno ładne z drugie nie męczy oczu
będzie ankietka | _________________
 | | |
| |
 |
| |
| |