| wyróżnienie linków. | | Autor | Wiadomość | Informacje Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 04 Lip 2010
608 RWS Cash
| Wysłany: 31 Sie 2010, 2010 13:31 wyróżnienie linków. |
|
| Hm, jako, że zmienił się wystrój forum (który, tak btw, bardzo, bardzo mi się podoba ^^), zauważyłam, że gdy tworzymy linki - nie są one w żaden sposób wyróżnione, np. kolorystycznie. przykład
optowałabym za tym, żeby je jakoś pokolorować, np. na ładny zielony, który się tu przewija :} | _________________ Z WIARĄ W CHEMIĘ I NEURONY I DYKTATORÓW MODY. | | | | |  | Informacje Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Lip 2009
413 RWS Cash
| Wysłany: 31 Sie 2010, 2010 13:43 |
|
| to wszystko zależy od skórki Można tak zrobić - bez problemu | | | | |  | Informacje Wiek: 28 Dołączył: 20 Paź 2010
0 RWS Cash
| Wysłany: 24 Paź 2010, 2010 01:56 |
|
| KapRal, mam dla Ciebie lepszego avka
 | | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 322 Odpowiedzi: 2 Odwiedzin z google: 38 |
Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - | |
|