| Zazdrość | | Autor | Wiadomość | Informacje Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 17 Maj 2011
6932 RWS Cash
| Wysłany: 21 Cze 2011, 2011 22:29 |
|
| Dopiero w tym związku w, którym aktualnie jestem zauważyłam, że jestem zazdrosna, ale jestem pewna, że po prostu kocham. Czasami nie chce być zazdrosna, ale to się samo dzieje. Nie ufam ludziom z zewnątrz głównie kobietom, których nie znam a wiem, że są takie, które lubią flirtować nawet z zajętymi facetami. | _________________ Friends don't let friends drink friends.
Tabloidowe emocje, masowy eskapizm | | | | |  | Informacje Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 10 Cze 2011
1432 RWS Cash
| Wysłany: 21 Cze 2011, 2011 22:41 |
|
| Tłumienie zazdrości w sobie jest błędem, najlepszym rozwiązaniem wszystkiego jest rozmowa i dialog, aleee aleee w granicach rozsądku bowiem zawsze może być tak, że jeżeli druga połówka będzie chciała(bo np.już nic nie będzie do nas czuć) a my będziemy ślepi to będziemy wodzeni przez nią za nos... i uwierzymy we wszystko. zazdrość nie wynika z braku zaufania do naszej połówki a z braku zaufania do otaczającego świata, przynajmniej takie jest moje zdanie, poza tym miłość trzeba mieć na oku. | _________________ Śmiesz wątpić ? | | | | |  | Informacje Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Cze 2010
2949 RWS Cash
| Wysłany: 23 Gru 2011, 2011 01:26 Re: Zazdrość |
|
| Cytat: Jesteście zazdrośni? Chyba nie ma miłości bez zazdrości ;-) Tak tyci tyci, ale zazdrosna to jestem
Cytat: Okazujecie swoją zazdrość, czy raczej tłumicie w sobie? Raczej jest mało widoczna ;-) Ale o swoich obawach mu mówię.
Cytat: Czy uważacie, że zazdrość wynika z braku zaufania? Niekoniecznie. Może też wypływać z miłości. Skoro kogoś mocno kochamy i wprost uwielbiamy tą osobę, to oczywiste, że nie chcemy, by ktoś inny stanął na drodze naszego szczęścia. | _________________ "Ty jesteś, wiem, już nie bajką, nie snem Ale jesteś prawdziwy, jak ja..." | | | | |  | Informacje Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 13 Mar 2012 Posty: 994
4686 RWS Cash
| Wysłany: 31 Mar 2012, 2012 14:37 |
|
| | Może i jestem zazdrosna ale staram się tego nie okazywać i to nie wynika z braku zaufania tylko po prostu. | _________________ `Czekam, aż staniesz u mych drzwi. Twoja twarz, wszystko powie mi. Jeszcze wciąż, płomień tli się w nas. Nie dopuśćmy, żeby zgasł! <3 | | | | |  | Informacje Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2012 Posty: 766
3423 RWS Cash
| Wysłany: 8 Kwi 2012, 2012 21:19 |
|
| | Jestem zazdrosna bardzo często, okazuje to chociaz wiem, że czasami nie powinnam ;P wynika to chyba z tego, że mam niską samoocenę i wiem, że nie jestem idealna. | _________________ Na wspólną radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustające sobą zadziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram CIEBIE. | | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 571 Odpowiedzi: 19 Odwiedzin z google: 82 |
Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - | |
|